VERKOOP BINNENDIENST TRAINEN

Het aankoopproces is steeds minder doorzichtig geworden door de komst van het internet. De rol van sales komt steeds meer aan het einde van het aankoopproces te liggen, omdat de prospects eerst online actief zijn voordat er in communicatie wordt getreden. Het in kaart brengen en signaleren van prospects komt hierdoor steeds vaker op het bord van de verkoop binnendienst. Ook de B2B marketeers dienen zich aan te passen en zijn vooral op zoek naar leads en nieuwe business. Het is van essentieel belang om de prospect actief te benaderen om inzichtelijk te krijgen waar hij zich bevindt in de buyer’s journey om de juiste relevante content te kunnen bieden. De verkoop binnendienst trainen en doorontwikkelen is dus van essentieel belang om in te springen op deze veranderingen.

UW VERKOOP BINNENDIENST TRAINEN

Salesmarketeer heeft een persoonlijk opleidingstraject opgezet om uw mensen in 6 weken en 5 modules te ontwikkelen tot een niveau van zelfsturing. Dit omvat wekelijks een halve dag plenaire training en een halve dag individuele training. Na de training heeft de medewerker kennis en vaardigheden ontwikkeld op het gebied van marketing, lead kwalificatie en (tele)sales voor klanten en new business. Naast de plenaire theoretische blokken wordt er in de individuele training gewerkt aan eigen sales cases met een coach van Salesmarketeer ernaast. Wij trainen op de volgende gebieden: sales, marketing, leadkwalificatie, CRM, communicatie en persoonlijke vaardigheden.

De volgende onderwerpen maken o.a. deel uit van de training:

  • B2B solution selling
  • Lead nurturing
  • Compelling events
  • Persona’s
  • Buyer’s Journey
  • Social Selling
  • Call to action
  • Productiviteit
  • ROI

Uw verkoop binnendienst trainen of interesse in meer informatie? Schroom niet om contact op te nemen of lees hoe wij dit traject al meerdere keren succesvol zijn aangegaan met Mavim.

Neem contact op

Verkoop binnendienst trainen

REFERENCE CASE MAVIM
Benieuwd hoe wij deze trainingen bij Mavim vormgeven? Lees snel onze reference case via onderstaande button!

REFERENCE CASE MAVIM
Over ons

Wij combineren sales met marketingactiviteiten en zijn uw
verkoop binnendienst van nu.

Privacy Statement

Bezoek ons

Jaap Bijzerweg 19
3446 CR
Woerden

Direct contact

info@salesmarketeer.nl
+31 348 76 06 38

Volg ons op
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com