KENNISCENTRUM

In ons kenniscentrum vindt u alle informatie over de verkoop binnendienst die u kan gebruiken om uw verkoop binnendienst te analyseren en te verbeteren!

ebook verkoop binnendienst

De 6 voorwaarden voor een succesvolle verkoop binnendienst
Met dit ebook krijgt u handvatten om uw verkoop binnendienst te versterken op de thema’s die nu spelen. Lees verder en zorg ervoor dat uw verkoop binnendienst klaar is voor de toekomst.

Download het ebook

Het ultieme handboek voor succesvolle inside sales
Uit onderzoek blijkt dat 75% van de inside sales reps niet effectief is, terwijl tegenwoordig elk contactmoment met een prospect extreem relevant moet zijn. In dit handboek lopen we de belangrijkste succesfactoren langs om uw inside sales team beter te kunnen sturen richting groei.

Download het handboek

sales en marketing alignment

7 concrete stappen richting sales en marketing alignment
Met dit ebook bieden wij 7 concrete tips richting sales en marketing alignment. Wacht niet langer en begin vandaag nog met het verbinden van sales en marketing voor een beter bedrijfsresultaat!

Download het ebook

verkoop binnendienst

Hoe richt ik een verkoop binnendienst in voor een optimale lead conversie?
Nieuwsgierig naar het toekomstbeeld van de verkoop binnendienst onder druk van de veranderende marktdynamieken als verdienmodellen en volwassenheid van de prospect? Lees verder via onderstaande button.

Download het whitepaper

social selling button

Infographic ‘in 5 stappen naar social selling’
Met deze infographic bieden wij een concreet stappenplan om u de kans te geven om social selling in te gaan zetten. Van het creëren van het juiste profiel tot zichtbaar blijven. Benieuwd naar de concrete tips? Klik dan snel verder en download de infographic!

Download infographic

Onderzoeksrapport

Het onderzoeksrapport ‘de verkoop binnendienst anno nu’
Benieuwd naar de huidige stand van de verkoop binnendienst in de Nederlandse ICT branche? Download het gratis onderzoeksrapport verkoop binnendienst anno nu! Klik op onderstaande button!

Download onderzoeksrapport
Over ons

Wij combineren sales met marketingactiviteiten en zijn uw
verkoop binnendienst van nu.

Privacy Statement

Bezoek ons

Jaap Bijzerweg 19
3446 CR
Woerden

Direct contact

info@salesmarketeer.nl
+31 348 76 06 38

Volg ons op
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com