OVER ONS

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Salesmarketeer heeft op dit moment een aantal vacatures open staan. Stuur jouw motivatiebrief en CV naar yvonne.lutkie@salesmarketeer.nl en wie weet kom jij ons team versterken! Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet.

Trainee B2B Salesmarketeer

Ben jij een starter op de arbeidsmarkt die op zoek is naar een eerste baan? Dan zijn wij op zoek naar jou. Net afgestudeerd, vol passie en ambieer jij een carrière op het B2B sales- & marketingvlak? Dan lopen wij warm! Als je daarnaast mee wilt bouwen aan onze snel groeiende organisatie, passie hebt voor IT, extravert bent en een echte doener bent, dan komen wij graag met jou in contact! Wij zijn een hecht en jong team. Transparantie en directe communicatie staan hoog in het vaandel bij ons. Als jij jezelf hierin herkent en onderdeel wilt zijn van deze snel groeiende organisatie en jouw eigen ontwikkeling een boost wilt geven. Stuur dan zo snel mogelijk jouw motivatie en CV! Klik op onderstaande button om de gehele vacature te bekijken.

Bekijk de vacature

5a89d3_d8d544483dff40bcb16aa07920e1488e-mv1

Ik vind het vooral interessant om te zien dat alle Salesmarketeers enorm veel van elkaar leren. Dit komt door de ambitieuze, transparante en energieke sfeer die er heerst.

Roelant Vossen
Roelant Vossen
Salesmarketeer

Door middel van Power Mapping kan ik er voor zorgen dat ik in contact kan komen met de DMU van de top250 grootste bedrijven ter wereld.

Sven Romijn
Sven Romijn
Salesmarketeer

De maandelijkse terugkomdagen zijn zeer leerzaam. Door de interactieve sessies, heeft Salesmarketeer BV een groot kennisvermogen opgebouwd

Martijn Mandos
Martijn Mandos
Salesmarketeer

Social publishing was één van de onderwerpen tijdens de training. Dit heb ik effectief toegepast bij mijn klant. Hierdoor heb ik voor mijn klant zowel online als offline een grote naamsbekendheid opgebouwd.

Richard Maat
Richard Maat
Salesmarketeer

Coaching en begeleiding wordt door veel bedrijven vergeten. Dit is iets waar Salesmarketeer BV veel waarden aan hecht. Hierdoor wordt de kwaliteit gewaarborgd.

Yanick Smits
Yanick Smits
Salesmarketeer
Over ons

Wij combineren sales met marketingactiviteiten en zijn uw
verkoop binnendienst van nu.

Privacy Statement

Bezoek ons

Jaap Bijzerweg 19
3446 CR
Woerden

Direct contact

info@salesmarketeer.nl
+31 348 76 06 38

Volg ons op
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com